Academia Mămicilor Timișoara la Timotion VI

Prin proiectul ”Suflet de copil” de la Timotion ediția a VI-a, Asociația Academia Mămicilor din Timișoara și-a propus să continue activitățile începute în 2019, prin care oferă sprijin şi colaborează cu personalul spitalului de copii în vederea oferirii suportului necesar dezvoltării armonioase a copiilor, sprijin care să înlocuiască pentru câteva ore absența părinților şi afecțiunea de care au atâta nevoie copiii pe perioada de spitalizare.

Din cauza pandemiei, accesul vonluntarilor AMT în spital a fost restricționat, însă proiectul a fost adaptat și a continuat prin alte activități. 20 de voluntari au fost recrutați și formați, pentru a putea continua proiectul atunci când situația pandemică va permite și s-au organizat campanii de donații suplimentare pentru a sprijini spitalul și copiii internați, cu necesarul de zi cu zi. Fondurile strânse în cadrul Timotion au fost folosite pentru achiziționarea de consumabile, produse de igienă și gustări specifice vârstei și
nevoilor, necesare a 25-30 de copii, internați pe perioade lungi de timp în spital, la Secția de Recuperare Nutrițională din cadrul Spitalului de Copii Louis Turcanu.