Achiziții pentru lupta împotriva COVID-19

Sute de oameni și zeci de companii și-au oferit sprijinul în această luptă crâncenă pe care o ducem cu toții de la apariția noului virus extrem de contagios. Ne-am unit forțele, ne-am mișcat rapid și am reușit să sprijinim o mulțime de medici și spitale care duc greul pe umeri în această perioadă. Iată mai jos ce am reușit să achiziționăm împreună cu voi toți!

Ultimele 3 săptămâni au trecut atât de repede, încât abia le-am simțit, în schimb parcă suntem izolați de luni de zile. Cel puțin fizic, pentru că deși nu ne vedem, se simte că suntem alături pentru a trece de greul care ne încearcă.

Acum aproape o lună echipa Timotion formată din Fundația Comunitară Timișoara și Alergotura s-a reunit pentru a-și planifica acțiunile în fața schimbărilor la nivel național provocate de noul coronavirus. În doar câteva zile am lansat Fondul Solidari în fața COVID-19 care s-a mediatizat rapid și care a strâns donații peste așteptări. Cu sprijinul Asociației Școala Mamei Junior am aflat în scurt timp nevoile spitalelor din zonă, așadar am acționat în consecință. Ne-am luptat pentru echipamente, pentru măști de protecție care erau extrem de greu de găsit, pentru aparatură și teste, dar în final am reușit să ajutăm considerabil sistemul medical local în prima fază a luptei împotriva noului coronavirus.

echipamente covid 191

Cu sprijinul comunității, al susținătorilor dar și a sponsorilor mai vechi sau mai noi ai Timotion și ai Asociației Școala Mamei Junior, care au înțeles nevoia urgentă de a acționa, am reușit în doar 3 săptămâni să achiziționăm următorul necesar pentru 32 de spitale din teritoriu:

– 1 aparat de testare PCR

– 7 ventilatoare

– 15 monitoare

– 3000 teste coronavirus

– 10.169 viziere și ochelari

– 31.000 măști

– 1.347 alte echipamente medicale

– 31.152 alte produse consumabile

Fundația Comunitară Timișoara și Alergotura, prin intermediul Timotion, împreună cu Școala Mamei Junior, au reușit să strângă peste 745.000 RON din donații și sponsorizări.

doneaza covid 19

Noi continuăm strângerea de fonduri pe platforma Timotion în fondul Solidari în fața COVID-19, sau prins SMS (2 EUR) la 8837 cu textul TIMIȘ, pentru a prijini în continuare echipele medicale, dar și pentru grupurile vulnerabile la nivel local.

Fii alături de noi în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *