Activism civic în practică: comunitatea are cuvântul

Activism civic în practică: comunitatea are cuvântul este o sesiune de leadership și training pentru inițiative civice. Evenimentul va avea loc în perioada 5-6 martie 2022, la FABER, Spl. Peneș Curcanul 4-5.  

Timp de două zile, 20 de reprezentanți ai administrației locale, ai organizațiilor non-guvernamentale, activiști, oameni care lucrează îndeaproape cu investitori și mediul de afaceri vor împărtăși din experiența lor și vor răspunde la întrebări.

Vei afla cum poți schimba lucrurile în comunitatea ta, cum poți face o campanie civică, când și cum poți influența deciziile publice locale. 

Te vei întâlni cu oameni care au făcut deja asta și îți vor spune ce provocări au avut ei și cum le-au depășit.

Dacă nu ai confirmat deja prezența, formularul de înscriere este disponibil aici:: .

Participarea este gratuită, însă avem un număr limitat de locuri, așadar facem înscrierea în limita locurilor disponibile și cu păstrarea normelor de protecție împotriva COVID 19.

Mai multe detalii despre proiect puteți găsi pe www.activismcivic.ro

Proiectul Activism civic în practică este derulat de Centrul Român de Politici Europene, în parteneriat cu Fundația Comunitară Buzău, Fundaţia Comunitară Vȃlcea, Fundația Comunitară Banatul Montan și Fundaţia Comunitară Timişoara cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este consolidarea unor nuclee civice de cetățeni activi și informați care să lucreze împreună și să (re)acționeze în promovarea unor investiții, servicii și politici publice eficiente și transparente la nivel local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *