All4 Animals la Timotion 8 – imist

Deși se întâmplă mai rar, 2022 a fost anul când am avut din nou la Timotion un proiect dedicat animăluțelor de companie. La cea de-a opta ediție Timotion, Asociația Angels4Animals Rescue a strâns fonduri pentru proiectul ”All4 Animals”. Desigur că prezența lor în ziua evenimentului a fost marcată de prezența unor prieteni blănoși, care au atras privirile și mângâierile tuturor participanților.

În perioada iulie 2022 – martie 2023, activitățile proiectului ”All4 Animals” au fost de două feluri:

  • transmiterea de informații corecte proprietarilor de animale de companie, despre responsabilitățile pe care le au față de necuvântătoarele pe care le îngrijesc
  • programul de sterilizări pentru animaluțele ai căror stăpâni nu îți permit (financiar) acest lucru

Activități derulate „All4 Animals”

Vizită la Școala Primară din Gătaia – pentru că educația despre responsabilitatea creșterii animalelor de companie se face de la cea mai mică vârstă, în decembrie 2022 echipa Angels4Animals rescue le-a vorbit copiilor de la Gătaia despre importanța sterilizării animalelor de companie și cum pot avea cât mai bine și corect grijă de ele.

PROGRAM DE STERILIZĂRI la Gătaia – în perioada decembrie 2022 – februarie 2023 aprox. 50 de animăluțe (căței și pisici) au fost sterilizate.

Vizită la Liceul ”Gricore Moisil” – unde copiii de la cls 0 C au învățat despre îngrijirea animalelor de companie.

Campanie de informare prin flyere în Timișoara, Gătaia și Sânmihaiul Român.

flă care sunt toate proiectele susținute la Timotion 8 – imist, de aici.