Am dat startul înscrierilor la Timotion VII

De astăzi s-au deschis înscrierile la cursele Timotion VII, o altă ediție în care adaptarea, implicarea, comunitatea și solidaritatea sunt cuvinte cheie.

Și pentru că ne dorim să facem un pas spre normalitate, anul acesta la Timotion revin cursele cronometrate, astfel că pentru ediția 2021 vom avea 6 curse, 3 necronometrate și 3 cronometrate, potrivite pentru toate nivelurile de pregătire:

  • Cursa ”Alergăm separat, facem bine împreună” (60 de lei)
  • Cursa ”Pedalăm la Timotion” (60 de lei)
  • Cursa ”Timotion everywhere” (60 de lei)
  • Crosul de 5 km (Campion > 250 lei)
  • Crosul de 10.5 km (Campion > 250 lei)
  • Semimaratonul de 21 km (Campion > 250 lei)

Detalii complete despre cele 6 curse Timotion se găsesc aici.

Un alt element cheie al ediției din acest an sunt Campionii. La Timotion 2021 susținem campionii și ținem sus comunitatea, de aceea îi răsplătim cu o cursă cronometrată (de 5 km, 10.5 km sau 21 km) pe acei campioni care strâng sub profilul lor de fundraiser minim 250 de lei, fără să mai plătească vreo taxă de participare. Pentru restul curselor (”Alergăm separat, facem bine împreună”, ”Pedalăm la Timotion” și ”Timotion everywhere”) taxa de participare este de 60 lei/cursă.

Lucru prea bine cunoscut este faptul că Timotion e un eveniment sportiv pentru sprijinirea unor proiecte care oferă soluții la diverse nevoi din comunitate, iar anul acesta cele 11 proiecte care au nevoie de susținerea noastră sunt:

Te invităm să îi cunoști, să îi susții, să le faci o donație, sau să alergi pentru ei, înscriindu-te la ediția Timotion de anul acesta.

Din solidaritate față de sistemul sanitar și față de toți cei care luptă cu pandemia, ne angajăm să fim mereu la curent cu reglementările la nivel național și local pe perioada pandemiei, așa încât vom ține cont de regulile în vigoare de la data evenimentului. Între timp te invităm să fii alături de noi și de întreaga comunitate Timotion, cu încredere și inimă deschisă.

Ținem cont de distanțarea socială, alergăm, pedalăm și facem bine împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *