Am lansat APELUL DE PROIECTE Timotion 2019

În 1 octombrie am lansat apelul de proiecte pentru Timotion 2019, deschis până în 9 noiembrie 2019, inclusiv. Județele eligibile pentru a depune proiecte sunt Timiș, Caraș, Hunedoara și Arad.

Dacă ai o idee de proiect care poate schimba comunitatea în bine și are nevoie de finanțare, sau dacă știi vreun ONG sau grup de inițiativă cu astfel de idei bune, intră pe www.timotion.ro, citește Ghidul solicitantului, pune-ți ideile pe ”foaie” și completează cât mai detaliat Formularul de aplicare până în 9 noiembrie 2018.

La această ediție vor fi luate în considerare proiectele de sănătate sau culturale, proiectele de revitalizare turistică sau organizarea unor programe care să încurajeze integrarea, colaborarea, spiritul civic, respectul față de mediu, diversitatea sau depășirea unor bariere sociale sau economice.

Ediția Timotion 2019 va oferi acces la finanțare din donații pentru 20 de proiecte. Încurajăm organizațiile și grupurile de inițiativă să fie cât mai creative în construcția proiectelor și să aibă în vedere misiunea comună pe care ne-o asumăm. Să combatem, într-un fel sau altul, indiferența, ignoranța, inegalitatea de șanse, discriminarea sau izolarea anumitor categorii de persoane. Ne dorim să promovăm implicarea și colaborarea pentru a crea o comunitate bazată pe valori. Colaborarea, transparența, conectarea, contribuția, cunoașterea, inovația, demnitatea și respectul se numără printre valorile TIMOTION” – Daniela Chesaru, director executiv Fundația Comunitară Timișoara.

Proiectele depuse vor fi evaluate de o comisie externă de specialiști în domeniu, în perioada 10 noiembrie – 9 decembrie 2018, urmând ca proiectele câștigătoare să fie anunțate și afișate pe site-ul Timotion în 14 decembrie 2018.

Echipa Fundației Comunitare Timișoara stă la dispoziția aplicanților pentru consultări, întâlniri și sugestii, cu scopul de a le aduce proiectele într-o formă cât mai bună și relevantă comisiei de evaluare. Ne puteți contacta la adresa timotion.fctm@gmail.com, sau la numărul de telefon 0799 518 728 (de luni pana joi între orele 10-17).

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *