Arhivă

Unul dintre programele prin care filantropia, inițiativa civică și responsabilitatea sunt cel mai eficient încurajate este programul YouthBank. Acest program nu este doar unul dintre cele mai utile și apreciate programe de voluntariat pentru liceeni existente în România, este și o modalitate de a le conferi acestora încredere, putere și experiență practică.

Cercul de donatori este un program derulat de Fundația Comunitară Timișoara prin care ne propunem să alcătuim o rețea de donatori individuali, care să descopere, promoveze, susțină, crească și conecteze proiecte creative cu potențiali susținători și donatori.

Fondul Școala la Sat este dedicat Grupului de Inițiativă pentru Educația Copiilor din Coșteiu care s-a format în 2018 și are ca scop reducerea analfabetismului funcțional pâna la maxim 20% din totalul numărului de elevi înscriși la Școala Generala Nr.282 Coșteiu și eliminarea abandonului școlar.

Grădinescu Timişoara – GreenFeel este beneficiar al Programului de Finanțare Creştem Grădinescu, coordonat de către Institutul de Cercetare în Permacultură din România și sponsorizat de Kaufland România.

Proiectul îşi propune să creeze o comunitate în jurul activităţilor de grădinărit urban, pe un teren din zona Ronaţ, Str. Pastorilor, nr. 20.