Asociația Inițiativa în Educație la Timotion VI

”6! Vine educaţia!, proiectul Asociației Inițiativa în Educație de la Timotion VI, a avut ca principal scop crearea unui spațiu care să susțină învățarea și dezvoltarea personală a profesorilor, elevilor și părinților. Am reuşit acest lucru datorită comunităţii care ne-a susţinut: voluntari, parteneri şi donatori. Proiectele propuse de inEDU urmăresc colaborarea între actorii educaţionali, dezvoltarea de parteneriate între mediul şcolar şi sectorul non-guvernamental, profesionalizarea carierei didactice, dezvoltarea unei culturi colaborative între profesori şi crearea unor punţi de legătură între părinţi şi profesori.

Un coordonator general, 4 coordonatori de subproiect, peste 30 de voluntari au depus peste 500 de ore de voluntariat ajutându-ne să ducem la bun sfârşit activităţile propuse.

Prin acest proiect am derulat în anul 2020-2021 aproape 20 de activităţi, ajungând la peste 600 de profesori şi 300 de elevi. Am promovat un eveniment de lectură care a implicat o şcoală întreagă, am ajutat 10 clase să desfăşoare activităţi integrate pornind de la cărţi tematice, am dotat două clase cu câte un geamantan cu cărţi şi am adus mai multe poveşti în viaţa sutelor de copii.

Ne-am propus să organizăm 12 ateliere pentru dascăli, cu o durată de de două ore prin intermediul cărora să oferim formare profesională şi dezvotare personală angajaţilor din învăţământ.

Biblioteca comunitară inEDU s-a îmbogăţit cu peste 100 de cărţi noi. Am organizat 11 cluburi de lectură şi am facilitat accesul la zeci de poveşti pentru sute de copii.

Am investit multe ore din timpul personal, dar am fost răsplătiţi în mii de zâmbete şi îmbrăţişări, noi prietenii şi colaborări pentru toţi cei implicaţi.”

O experiență care m-a îmbogățit! Oameni care m-au inspirat! Abia aștept să o repetăm! A fost o experienta in care am descoperit Oameni si am invatat multe despre mine! Am plecat cu multa energie, sens si dorinta de revedere! ”Popescu Roxana – beneficiar proiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *