Asociația OncoHelp

OncoHelp

Pacienții care beneficiază de tratament oncologic gratuit în regim de spitalizare continuă în cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp au parte de condiții de internare moderne, confortabile și ergonomice, prin înlocuirea mobilierului de spital existent uzat fizic și moral (paturi, saltele și noptiere) cu o nouă garnitură de paturi electrice cu 3 funcțiuni, saltele impermeabile și noptiere.

Toate acestea au fost posibile grație implicării comunității, alături de Asociația OncoHelp, la Timotion 2019. Cu banii strânși în urma evenimentului, bani care au depășit așteptările, s-au achiziționat 18 seturi de mobilier de spital, cu 3 seturi mai mult decât cele propuse inițial.

Pe lângă alergătorii și donatorii din Timișoara, impresionantă a fost și mobilizarea Radio Reșița care a organizat cursele Timotion Everywhere în Caransebeș și Oravița.

Suntem profund impresionați de răspunsul comunității la apelul nostru și dorim să le mulțumim tuturor celor care au contribuit la succesul acestui proiect și să îi asigurăm că vom continua să căutăm noi oportunități și noi proiecte de dezvoltare în beneficiul pacienților care ni se adresează!” (Dr. Valeriu Borugă – Manager Asociația OncoHelp)