Asociația Pieces of Heaven la Timotion VI

Proiectul ”Angels for pets” de la Timotion ediția 2020 ți-a atins scopul 100% iar Asociația Pieces of Heaven a reușit să salveze, cu sprijinul comunității Timotion – organizatori, campioni și susținători, 30 de animale. 30 de căței și pisici găsiți pe stradă au astăzi o viață frumoasă, lipsită de griji și pericole, și cel mai important nu mai sunt pe străzi și nu vor mai da naștere la sute de alte animale nedorite.

Animăluțele din grija voluntarilor de la Pieces of Heaven au fost găsite în ultimele luni pe marginile drumurilor din afara orașelor, dar și pe străzile din Timișoara sau localitățile învecinate. Majoritatea au diverse afecțiuni, de la parvoviroză, diverse organe afectate, răni de la lovituri de mașini sau infecții, care necesită tratament intens, uneori terapie intensivă, iar unele dintre ele nu au reușit să supraviețuiască.

Pentru asociația noastră salvările continuă zi de zi și fiecare persoană din comunitate poate, și chiar este rugată să se implice în ajutorarea animalelor, fiecare cu ce poate: donații, voluntariat pe diverse categorii, găzduire temporară, dus animale la sterilizat, adopții.” (Raluca, Asociația Pieces oh Heaven)