Bine 360. Suntem bine, facem bine

Programul este dezvoltat de FFCR cu finanțare de la People in Need, Cehia și se desfășoară în județele Brașov, București și Ilfov, Iași, Bihor și Timiș, prin Fundațiile Comunitare din comunitățile respective.

Ne dorim să dăm putere oamenilor din organizații neguvernamentale care activează, care susțin refugiații, în special persoanele afectate de războiul din Ucraina, în București, Iași, Brașov, Timișoara și Oradea. Facem asta pornind de la nevoile financiare, organizaționale și psiho-emoționale ale fiecărei organizații în parte. Astfel, suportul oferit va fi adaptat, flexibil și orientat către scopul nostru comun: echipe puternice, reziliente, capabile să susțină refugiații și integrarea lor în comunitățile gazdă pe termen lung.

Credem că atunci când suntem bine individual și în echipă, suntem capabili să facem mai mult bine, pe termen lung și pentru mai mulți oameni.

Programul Bine360 va însoți echipele a 15-20 organizații din toate cele 5 comunități locale în călătoria lor:

  • de clarificare a rolurilor și sarcinilor necesare în organizație,
  • de la nesiguranță financiară la o viziune care poate atrage mai ușor parteneri și donatori,
  • de la oboseală la stare de bine la muncă, 
  • de la lucrul pe cont propriu la o rețea și o comunitate de practică.

Din județul Timiș au fost selectate 3 organizații care vor face parte din programul Bine360: Asociația INTERSECT, Asociația Școala Mamei Junior și LOGS – Grup de Inițiative Sociale. Mai multe detalii despre selecție și lista completă a celor care vor face parte din program, puteți citi AICI.

Aplicanții s-au putut înscrie până în data de 25.10.2022. Lista completă a aplicațiilor este disponibilă AICI.

REGULAMENTUL COMPLET AL PROGRAMULUI.

FORMULARUL ONLINE DE APLICARE va fi completat AICI. Înainte, însă, vă sugerăm să citiți cu atenție regulamentul, să vă descărcați varianta Word a formularului și să o pregătiți în avans, înainte de a completa formularul online.