Campionii comunităţii noastre 2023

Campania FCTM „Campionii comunităţii noastre” se află la ediţia cu numărul doi. A devenit deja o tradiţie să încheiem anul cu o privire retrospectivă la programele noastre de finanţare şi la cei care prin implicarea, curajul şi creativitatea lor au excelat în implementarea proiectelor lor comunitare. Sunt oameni care ne inspira şi pe noi în activitatea noastră şi ne dau energie să mergem mai departe.

Aşadar, cei 6 fantastici, campionii comunităţii noastre, sunt:

BIANCA BOROȘ

Din pasiune pentru științe, Bianca s-a pregătit la Agenția Spațială Europeană pentru a le preda copiilor astronomia și o face cu atâta dedicare şi creativitate încât la atelierele ei te simți ca și când ai păși pe Stația Spațială Internațională, având ca bilet de călătorie, o carte cu poveşti.

Premiul Campionul comunității noastre 2023 i-a fost acordat pentru implicarea sa ca mentor Ştiinţescu în proiectul „STEAM la puterea inEDU”, pentru felul în care a inspirat copii şi dascăli să viseze la un viitor mai bun, cu ei în centru, în postura de creatori.

ANCA REBECA PECA

Anca este președinta Superhumans PSI. Crede foarte mult în puterea comunității și în importanța implicării. Când nu se ocupă de psihoeducație, ea își petrece timpul pe scenă, fiind pasionată de oratorie.

Anca a primit premiul Campionul comunității noastre 2023 pentru că aduce cu mare succes în atenția comunității, importanța sănătății mintale, și crește tot mai mult cercul de superhumans interesat de psihoeducație, prin proiectul Superhumans – psihoeducație pentru Timișoara.

RAMONA VLAI

Cadru didactic la Școala Gimnazială din Fibiș, Mona e cunoscută la nivel național ca o învățătoare care face Rai din ce are.

După ce a creat o bibliotecă într-un autobuz amplasat în curtea școlii, în 2023 Mona primește premiul Campionul comunității noastre pentru modul în care reușește să îi facă pe elevi să iubească școala și lectura, dar și pentru pasiunea și creativitatea pe care le-a pus în fiecare activitate din cadrul proiectelor Bibliozaur și BiciTour de Fibiș.

TANIA PÂRVU

Pasionată de ciclism, Tania a înființat în 2019 Asociația Gugulanii Sportivi, organizând atunci pentru prima dată un concurs de ciclism în Caransebeș, Gugulan MTB. Competiția a crescut an de an, adunând la start tot mai mulți sportivi, de toate vârstele.

Pentru modul în care inspiră celor din jurul său pasiunea pentru ciclism, promovează sportul și încurajează inițiativele comunitare, Tania a primit premiul Campionul comunității noastre 2023.

IOSIF ȘRAMEC

Elev în clasa a XII-a la Caransebeș, Iosif are deja experiență în scrierea și implementarea proiectelor pentru că este pasionat de biciclete. A mobilizat un grup de prieteni formând Magic Bike și împreună au organizat evenimentele Lănțuind prin Caransebeș.

Pentru modul în care reușește să îi mobilizeze și să îi încurajeze pe cei din jurul său să facă mișcare, arătându-le că bicicleta nu e doar un mijloc de transport, ci și o modalitate de a lega prietenii, Iosif a primit premiul Campionul comunității noastre 2023.

SEBASTIAN NOVOVIC

Fost lider al galeriei, Sebastian este președintele Asociației Suporterilor Timișoreni Drukeria, ocupându-se de proiecte pentru promovarea și susținerea sportului în Timișoara și județul Timiș.

În semn de apreciere pentru rezistența sa în lupta cu birocrația, pentru curajul și încăpățânarea de a construi un teren de baschet la Școala Gimnazială nr. 27, i s-a acordat premiul Campionul comunității noastre 2023.

Îi felicităm pe toţi şi le dorim mult succes în tot ce vor face în noul an!

Puteţi vedea mai jos, pe canalul nostru de Youtube, câteva imagini de la întâlnirile cu ei, campionii comunităţii noastre, atunci când i-am premiat oferindu-le o diplomă, o coroniţă şi bunătăţi de la Reciproc, un loc unde pasiunea pentru gust și calitate se întâlnește cu solidaritatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *