Cercul de donatori, ed. III

Cercul de Donatori 3: INDEPENDENȚI ÎMPREUNĂ

Principiul care stă la baza Cercului de donatori, respectiv faptul că fiecare om pasionat de o idee, oricât de nebunească ar fi, are capacitatea minunată de a-i atrage pe alții în cercul său și de a atrage toate resursele necesare îndeplinirii ei, dobândește noi valențe la această ediție. Deoarece credem în puterea fiecăruia dintre noi de a modela comunitățile în care trăim, credem în vocile celor din comunitate, dar mai ales credem că cel mai mare impact îl au proiectele realizate împreună, vom pune lumina pe două platforme independente din Timișoara care își propun să facă vocile comunității auzite.

Întâlnirea Cercului de Donatori din această toamnă va avea loc la Basca, un spațiu pentru solidaritate și acțiune și totodată un spațiu de întâlnire pentru persoane vulnerabile, artiști și comunitate. Celor de la Basca li se va alătura platforma de jurnalism independent in.TM, alcătuită din câțiva jurnaliști care cred că Timișoara are nevoie de presă critică, curată și curajoasă.

Cele două proiecte pe care le puteți susține la a treia ediție a Cercului de donatori sunt:

1. Basca – spaţiu pentru solidaritate şi acţiune – Asociația Solidart// Ambasador proiect: Andreea Iager Tako

2. in.TM – jurnalism independent timișorean – Asociația Dregem// Ambasador proiect: Robert Reisz

Mai multe detalii puteţi afla pe pagina de Facebook a Cercului de donatori sau accesând evenimentul Cercul de donatori, ed.3. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *