Cercul de donatori – ediția a II-a

Fiecare om pasionat de o idee, oricât de nebunească ar fi – are capacitatea minunată de a-i atrage pe alții în cercul său și de a atrage toate resursele necesare îndeplinirii ei. Ne-am convins pe propria piele de acest lucru la prima ediție a Cercului de donatori și abia așteptăm să descoperim pasiunile care ne vor aduce împreună la cea de-a doua ediție. 

Vă informăm cu bucurie că a doua ediție a Cercului de donatori va avea loc joi, 18 mai, începând cu ora 19, la Ambasada (Strada Anton Seiller nr.2, 300160). 

Mai mult decât atât, la această ediție venim și cu un element de noutate. Începând de acum, Cercul de donatori se va realiza pornind de la o temă propusă de membrii săi. Tema acestei ediții este simplă și peste tot în jurul nostru: MEDIUL RURAL. Am ales această temă datorită faptului că în mediul rural arareori poposesc proiecte relevante vizavi de nevoile comunităților locale, dar în egală măsură captivantă. Și mai rar de atât se găsesc resursele pentru a implementa astfel de proiecte. 

Ei bine, la a doua ediție a Cercului de donatori veți avea ocazia de a descoperi trei astfel de proiecte!

1. Despre pământ. Oameni și casele lor din Banat – Asociația REcult // Ambasador proiect: Teodora Borghoff

2. Tinerii dansatori din Cebza – Asociația Ador Copiii// Ambasador proiect: Laura Ciutină

3.Şcoala de vară de meştereli – Stanciova – Asociația Ecotopia Romania (sat Stanciova)// Ambasador proiect: Cristina Potra-Mureșan

Rămâneți la curent cu toate detaliile despre a doua ediție a Cercului de Donatori pe pagina de Facebook și pe pagina evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *