Cercul de donatori ediția I

Borcanul cu ulei

Când vă gândiți la ouă ochiuri, șnițel, cartofi prăjiți, dovlecei pane sau gogoși ce vă răsare în minte? Pentru o parte din studenții de la Universitatea de Vest Timișoara acesta e pachetul trimis de acasă pentru câteva cine îmbelșugate, însă, în egală măsură, e cea mai la-ndemână cină pe care și-o pot prepara singuri. Dacă vi s-a făcut puțin foame gândindu-vă la cele de mai sus, imaginați-vă cina propusă îmbibată în ulei – ingredientul care nu lipsește din niciunul dintre preparatele enumerate, iar în timpul acesta noi profităm de ocazie pentru a vă povesti cum “Cucerim campusul UVT”.

Asociația Ajungem Mari

Ce înseamă pentru voi un spațiu primitor? Cu toții ne plângem de clădirile și curțile cu potențial din orașul nostru, de spațiile lăsate în paragină, neîngrijite sau neprimitoare. Există cu siguranță o legătură foarte specială între comunitate și spațiul pe care orice comunitate îl ocupă, spațiul care îi dă, în cele din urmă o identitate.

Look Inside

În ziua de azi creativitatea e un cuvânt care stă la baza multor domenii profesionale, dar mai ales a multor stiluri de viață. Într-o lume în care putem primi totul de-a gata, începem să conștientizăm din ce în ce mai mult nevoia profund umană (și urbană) de a adopta un stil de viață care ne reprezintă, de a locui, munci și studia în spații care ne poartă amprenta.