Cui să donezi la Timotion 2019

Încărcați cu energia și magia sărbătorilor de iarnă, în 17 decembrie 2018 am dat STARTUL donațiilor și înscrierilor la Timotion 2019! Iată care sunt cele 20 de proiecte care așteaptă susținere din partea alergătorilor și donatorilor în 2019.

 În 2019 „Timotion – Timișoara se mișcă!” va fi un prilej de mobilizare și de implicare a comunității pentru susținerea celor 20 de proiecte din Timiș, Caraș și Arad, care (ne așteptăm noi) vor avea împreună mii de beneficiari de toate vârstele și din toate categoriile sociale. Oamenii dornici să se implice în Timotion pot să se înscrie la una sau mai multe curse, să facă o donație pentru unul sau mai multe proiecte, sau să devină campioni sau ambasadori pentru proiecte și să adune donații.

Iată care sunt cele 20 de proiecte care pot fi susținute anul acesta la Timotion 2019:

Le mulţumim sponsorilor şi partenerilor, voluntarilor, participanţilor şi donatorilor. Frumuseţea Timotion constă tocmai în diversitatea modurilor de implicare pentru realizarea evenimentului şi a proiectelor. În multitudinea şi amploarea gesturilor de bunăvoinţă şi generozitate. Diversitate dincolo de care se regăseşte însă aceeaşi dorinţă de a face bine şi aceeaşi capacitate de a zâmbi şi de a aduce zâmbetul pe feţele celor din jur” (Cristina Potra Mureşan – manager program, asociația Alergotura)

Sub deviza: Timișoara se mișcă, am impulsionat timișorenii să vină la un loc pentru a pune în mișcare nu doar picioarele, ci și proiecte valoroase și inovative din Timișoara și nu numai. Cum de la an la an evenimentul a crescut și a construit o comunitate de susținători în jurul lui, ne așteptăm ca și următoarele ediții să aducă laolaltă și mai mulți oameni” (Daniela Chesaru, director executiv Fundaţia Comunitară Timişoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *