Echipă

Daniela Chesaru

Director Executiv
Oana Chesaru

Filolog de profesie, cu un masterat în Studii europene și drepturile omului și o considerabilă experiență în coordonarea de proiecte.

Bianca Băilă

Coordonator Programe

A studiat arte vizuale şi sociologie. Pasionată de grădinărit şi de arta contemporană pentru capacităţiile lor de a crea comunităţi. Din 2011 conduce MOI – muzeul ordinii interioare, un proiect artistic care chestionează relaţia dintre spaţiul public şi cel privat.

Oana Petrescu

Coordonator Programe
Oana Petrescu

Specialist în comunicare, cu peste 10 ani de experiențe în companii și proiecte derulate în India, Dubai și România. Este actriță în timpul liber și iubește călătoriile în jurul lumii.

Teodora Borghoff

Director programe

Studii în științe sociale, educația adulților și practica dezvoltării sociale. A contribuit în calitate de manager sau consultant la numeroase proiecte cu impact local sau regional în România și străinătate. Membru fondator și membru în Boardul Fundației Comunitare din 2016, în 2021, s-a alăturat echipei executive.

Karola Kalapati

Coordonator programe

Absolventă de sociologie, este de 10 ani voluntară în diferite organizații naționale și internaționale. Este pasionată de fotografie, motivată să facă bine, și a fost implicată ca voluntară în proiectele Fundației Comunitare Timișoara încă din 2016.

Nicoleta Trifan

Coordonator programe

Jurnalist de profesie,  este pasionată de comunicare, domeniu în care lucrează de 20 de ani.  Din pasiune pentru patrimoniul zonei Banat, în 2018, a fondat Asociația Acasă în Banat unde se implică activ în organizarea și coordonarea voluntarilor, comunicarea cu autoritățile și grupurile vulnerabile, dar și cu mass media.

Silviu Vert

Membru Consiliu Director

Profesor la Universitatea Politehnica Timișoara, pasionat de educația digitală și tehnologiile viitorului. Este activ în zona proiectelor sociale, culturale și antreprenoriale în comunitatea locală.

Cristina Potra-Mureșan

Membru Consiliu Director
Cristina Potra

Formată ca auditor financiar în Irlanda, de 6 ani business analist și product owner într-o firmă de software. Inițiator și manager de proiect al evenimentului “Timotion – Timisoara se miscă!”

Loredana Gaiță

Membru Consiliu Director

Arhitectă, manager cultural și cercetătoare în domeniul dezvoltării urbane, are o experiență de 15 ani în sfera ONG-urilor culturale având diverse roluri – voluntar, coordonator de programe, trainer, strateg și președinte de asociații.

Dan Bugariu

Membru Consiliu Director
Dan Bugariu

Arhitect software, strateg și specialist în dezvoltare urbana inteligentă. Vine cu un bogat bagaj de cunoștințe în Sisteme și Soluții IT, Management Strategic, Antreprenoriat, precum și rețeaua aferentă domeniilor sale de interes.

Olimpiu Porumb

Membru Consiliu Director

Vine cu o bogată experiență în managementul relațiilor cu clienții și transferul de proiecte într-o multinațională cu fabrică din Timișoara. Este activ în Consiliul Director al Alergotura și implicat într-o serie de alte activități în pentru comunitate. Pandemia Covid19 l-a determinat să devină antreprenor, anticipând extraordinara perioadă care va urma!

Ozana Botea

Membru Consiliu Director
Ozana Botea

Antreprenor, coordonator Relaţii Publice şi Fundraiser Comunitar la fundaţia Centrul de Asistenţă Rurală, precum și coordinator YouthBank.

Enikő Mozes

Membru Consiliu Director
Eniko Mozes

Project manager, de profesie chimist, cu un master în managementul  producției. Are experiență de voluntariat din 2010 într-o largă plajă de ONG-uri.

Mihaela Sichim

Membru Consiliu Director
Mihaela Sichim

Economist de profesie, s-a dedicat din 2002 marketingului. Alături de echipa din agenția de publicitate în care activează, a creionat, realizat și conectat sute de proiecte pentru parteneri și comunitate.

Oana Simionescu

Membru Consiliu Director

Arhitectă, inițiatoare a proiectelor FOR, Beta, Undelocuiesc.eu, FABER și Triplex Confinium, cadru didactic la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara, preocupată de modul în care diverse procese și medii de colaborare pot alimenta evoluția pozitivă a orașului.

English English Română Română