Inițiative pentru comunitate

Campionii comunității noastre

O inițiativă prin care le mulțumim și le apreciem dăruirea celor care și-au pus amprenta în comunitatea în care trăiesc și lucrează.

Resilience Lab Timişoara este:

– un loc de întâlnire între oameni din sectoare diverse, care împreună adaugă valoare ideilor și inițiativelor pentru comunitate și oraș;

– un loc de dezvoltare şi testare idei și proiecte-pilot pentru comunitate;

– un loc cu know-how și resurse pentru cei preocupați de dezvoltare organizaţională, comunitară și urbană

download (1)

Talk the Walk este un program care își propune să îmbine mișcarea și socializarea cu poveștile Timișoarei. Mai exact, Talk the Walk înseamnă tururi organizate de plimbare și socializare pe un traseu prestabilit, pentru cei ce acceptă provocarea de a deveni turiști în propriul lor oraș, în compania unei gazde și a unor povestitori dedicați.

Meet (in) Nature

Proiectul Meet (in) Nature își propune să transforme o grădină comunitară urbană într-un hub pentru învățare, joacă, cercetare, participare/ implicare și experimentare în planificarea zonelor verzi urbane

 
2020_Net_full_20210306_DSF1490
make a difference

Activism civic în practică – sprijin pentru cetățenii activi în susținerea unor servicii publice eficiente și transparente la nivel local.

Proiectul este conceput pentru a genera prin consultare, activare comunitară și formare la nivel local, schimbări relevante în cinci comunități și un model de bună practică pentru implicarea cetățenilor în decizii cheie ale autorităților publice locale.