Misiunea FCTM

Fundația Comunitară Timișoara (FCTM) face parte din mișcarea Fundațiilor Comunitare din România și a fost înființată în anul 2016 de către un grup de oameni preocupați de binele comun.

Misiunea noastră este să construim încredere în comunitate, să sprijinim inițiativele locale și să realizăm conexiuni, contribuind astfel la dezvoltarea armonioasă a unor comunități prospere.

Viziunea noastră: Comunități Conștiente, Conectate, Întreprinzătoare, Incluzive și Solidare.

La Fundația Comunitară Timișoara ne propunem să:

Strângem fonduri

Strângem fonduri

FCTM mobilizează resurse de la companii și indivizi pe care le direcționează în comunitate sub formă de fonduri pentru proiecte, situații de criză, cazuri medicale sau burse, prin care o comunitate poate să se dezvolte sau să rezolve o problemă.

Sprijinim inițiative

Sprijinim inițiative

Conectăm oameni cu aceleași interese și pasiuni stimulând astfel inițiative noi și parteneriate în comunități diverse. Mobilizăm și aducem laolaltă locuitorii în jurul unor subiecte importante pentru ei și pentru comunitate (Științescu, Timotion, Talk the Walk).

Conectăm nevoi cu resurse

Conectăm nevoi cu resurse

Conectăm resursele cu nevoile din comunitate. Oferim donatorilor consiliere filantropică propunându-le proiectele/inițiativele care se potrivesc cel mai bine cu misiunea și crezul lor.