Mulțumim pentru Timotion VI – Alergăm separat, facem bine împreună

Au trecut și cele 9 zile de Timotion VI – Alergăm separat, facem bine împreună, și s-a terminat și perioada de donații post eveniment, așadar e momentul să tragem linie și să vedem rezultatele acestei ediții aparte Timotion.

În dimineața de 3 octombrie 2020, puțin după ora 08.00, am aplaudat primul alergător care a trecut linia de FINISH din parcul Regina Maria, de la Timotion VI. Și din acea dimineață de 3 octombrie până în 11 octombrie seara, la ora 21.00, am aplaudat și ne-am emoționat pentru fiecare persoană care a trecut pe sub poarta de Finish. În paralel urmăream cu entuziasm donațiile de pe site și semnam contracte de sponsorizare cu firmele care au decis să rămână alături de comunitate și anul acesta, spre bucuria noastră a tuturor. Au fost 9 zile intense, obositoare, frumoase, cu multă distracție, cu distanțare socială, cu măști și mult dezinfectat și mănuși de unică folosință și voluntari faini, cu tricouri și medalii și muuuulte poze, cu fețe zâmbitoare, cu alergători și bicicliști, cu familii cu copii și prieteni, cu mesaje pe Facebook și poze trimise din alte țări, cu multe mailuri și multe degete care au tastat răspunsuri la toate întrebările. Pe scurt, am fost din nou o comunitate în adevăratul sens al cuvântului, o mulțime de oameni implicați în bunul mers al lucrurilor din orașul, județul, zona noastră.

Tim 3

În materie de cifre, Timotion 2020 a însemnat 1465 de participanți confirmați, 109 campioni și 253.848 LEI strânși din contribuții de participare, donații și sponsorizări de la firmele partenere. În materie de impact, 21 de organizații din Timiș, Caraș și Hunedoara vor reuși să facă mult bine prin acțiunile lor, pentru sute de beneficiari ai proiectelor lor de la Timotion VI.

Deși suntem în plină pandemie de coronavirus și situația încă nu pare că se îmbunătățește, ne bucurăm că am reușit să organizăm evenimentul chiar și în acest an atipic, suntem recunoscători pentru toți cei care au rămas alături de noi și de comunitate prin contribuția la Timotion, și putem spune atât că suntem, dar și că Timișoara este un oraș rezilient în ceea ce privește criza prin care trece, pentru modul în care ne-am adaptat și am construit punți peste greul pe care-l trăim, cu ajutorul cărora reușim să facem bine în continuare. Pășim cu încredere spre 2021 cu gândul la Timotion VII și la vremurile bune ce vor veni 🙂