NaturNatal

ora de gimnastica cu Andreea

Faza embrionară a proiectului „Din burtică în brațe – mă informez pentru copilul meu” datează de acum 1 an și jumătate. Am plecat la drum cu multe idei și puține resurse. Nu ne-am descurajat și, încet încet, ne-am organizat, am căutat, am muncit, am depășit obstacole, am învățat, am creat, am umplut inimi și minți și astfel ne-am umplut pe noi de bucurie.

Ideea (embrionul) era cea a unui spațiu primitor pentru părinți și viitori părinți, ca punct de reper informațional, psihic și emoțional pentru tot ce avea să aducă următoarea perioadă a vieții lor. Un spațiu cald care oferă atât cursuri pe teme specializate în domeniul educației pre și postnatale, astfel încât aceștia să plece cu un bagaj de cunoștințe actualizate și utile, cât și programe de activitate fizică pregătitoare pentru naștere și recreere, întâlniri de discuții tematice cu proiecții și grup de suport pentru gravide, tați și mame cu copii. Ne-au trecut pragul aproape 500 de persoane pline de interes, s-au legat prietenii, s-a creat o comunitate, ne-am ales cu zâmbete și cuvinte de mulțumire, pe lângă mulțumirea că majoritatea și-au spulberat nelămuririle sau temerile și au decis cu fermitate să urmeze calea firească a nașterii și creșterii bebelușului. Biblioteca (cu acces gratuit) care s-a constituit și tot crește este menită să aducă informații suplimentare pentru părinți referitor la sarcină, pregătire, naștere, alăptare, creșterea bebelușului, diversificare, etc.

Vă mulțumim! Suntem aici pentru voi, împreună cu voi și datorită vouă!

Am aflat despre Asociatia NaturNatal in timp ce eram însărcinată și căutam deja de ceva vreme un loc in care se practica gimnastica prenatala. După cursul de gimnastica am urmat seminariile despre naștere și travaliu, alăptare, perioada postpartum,  cursul de îngrijire pentru bebeluși, iar in prezent particip cu drag la Întâlnirile săptămânale cu mămici. Îmi place foarte mult atmosfera degajată, bunăvoința și flexibilitatea celor din asociație, informațiile bine documentare pe care le pun la dispoziție, spațiul zen in care se desfășoară activitățile. Recomand cu drag!” (Corina Sosdean)

.