Rezultate Timotion 2018

Deși echipa numeroasă Timotion se pregătește intens pentru ediția 2019, haideți să vorbim puțin și despre Timotion IV, sau ediția 2018, care a reușit să aducă o creștere pe mai multe planuri la nivelul comunității din Timișoara. Iată câteva cifre și păreri…

Primele luni din 2018 au adus la Timotion 18 proiecte, mai exact 18 ONG-uri din Timiș, Arad și Hunedoara care au avut nevoie de susținere financiară pentru a aduce schimbările promise în rândul comunităților lor. Cele 18 proiecte împreună cu cele 7 curse puse la dispoziția iubitorilor de mișcare au adus laolaltă peste 4000 de alergători la Timotion 2018, care și-au direcționat taxele de participare către proiectul preferat.

Mai bine de 245.000 lei au ajuns înapoi în comunitate, sume provenite atât din taxele de participare și donațiile de la Timotion, cât și din partea celor 17 sponsori care au susținut mișcarea locală. 60 de parteneri au fost alături de noi în 2018 și peste 150 de voluntari au făcut ca lucrurile să meargă ca unse atât înainte cât și în timpul evenimentului.

Se poate observa ușor că evenimentul Timotion reușește să mențină o creștere constantă de-a lungul anilor, iar în 2019 avem în continuare planuri mari… Urmărește-ne pe www.timotion.ro și hai să mișcăm Timișoara împreună!

O idee grozavă care a devenit realitate și care sper să ajute cât mai multe cauze!! Am participat la 2 curse cu amândouă fetițele și deja am stabilit că la anul o facem din nou! Mulțumim oranizatorilor și mai ales tuturor voluntarilor care au fost acolo și au îndrumat, ajutat, susținut și ne-au făcut să ne simțim atât de bine!! Mulțumim OAMENI frumoși!!!!!”(Cristi și Diana, alergători la Timotion 2018)

Și noi vă mulțumim pentru un eveniment extraordinar. Ce energie, ce oameni frumoși!  Mulțumim Timotion pentru oportunitatea de a fi parte din aceasta poveste! Felicitări tuturor organizațiilor pentru implicarea și dedicarea din fiecare zi. Cu toții facem lucruri minunate, pentru oameni minunați!” (Laura, reprezentant ONG cu proiect la Timotion 2018)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *