Rezultate Timotion 2019

Deși suntem în pregătiri pentru ediția din 2020 a evenimentului Timotion, împărtășim cu bucurie ce a însemnat Timotion V pentru comunitate, în cifre, impact și număr de participanți.

În urma apelului de proiecte, pentru ediția a V-a Timotion din aprilie 2019 s-au înscris 27 de proiecte din județele Timiș, Arad și Hunedoara, dintre care doar  20 de proiecte au mers mai departe. La Timotion V s-a alergat și donat pentru sănătate, educație, revigorare turistică, incluziune socială, pentru cultură și dezvoltare personală.

În cifre Timotion 2019 a arătat mai bine ca în orice alt an, cu 5.906 participanți confirmați din cei 6.396 înscriși, și 6.200 de donații în sumă totală de 471.450 lei. Wow, nu-i așa? Donațiile au venit atât de la persoanele înscrise la una din cele 7 curse Timotion (2 curse de 1 km, o cursă de 2 km, 6 km, 10 km, 21 km și Timotion Everywhere) care și-au direcționat taxa de participare către proiectul de suflet, cât și din donații de la persoane fizice dar și de la companiile partenere.

Timotion este o inspirație! Inspirația spre mișcare, inspirația pentru a promova mișcarea, inspirația de a face ceva sănătos cu un scop nobil – de a-i ajuta pe cei care ajută. Și, da, este despre comunitate. Așa o atmosferă faină și așa oameni faini – oamenii orașului – diverși și diferiți, dar cu același scop – de a ajuta și a face mișcare! I ❤ Timotion!” (Maria Mona Namoloiu – participant la Timotion V)

Și ca în fiecare an, la ediția a VI-a Timotion sperăm la mai mult și mai bine, așadar fiți pe fază, lansăm apelul de proiecte și dăm drumul la înscrieri cât de curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *