Sărbătorim 7 ani de FCTM. La mulți ani nouă!

În 3 august am sărbătorit 7 ani de FCTM, de contribuție la bunul mers al comunității, așa cum am știut noi mai bine.

În urmă cu 7 ani, am pornit la drum cu dorinţa de a construi încredere în comunitate, de a sprijini inițiative locale și de a realiza conexiuni, pentru a contribui astfel la dezvoltarea armonioasă a unor comunități prospere.

De atunci am întâlnit mii de oameni care ne-au inspirat cu pasiunea, grija și energia lor dedicate oamenilor şi comunităţilor.

𝗜̂𝗻 𝗮𝗻𝘂𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟮 am implementat programele noastre deja tradiționale și am dezvoltat programe și inițiative noi. Prin cele 𝟭𝟮 𝗽𝗹𝗮𝘁𝗳𝗼𝗿𝗺𝗲 𝘀̦𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗲 𝗱𝗲 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝘁̦𝗮𝗿𝗲 am identificat proiecte, am organizat concursuri de proiecte și am venit în sprijinul inițiativelor din comunitate oferind 𝟳𝟴 𝗱𝗲 𝗴𝗿𝗮𝗻𝘁𝘂𝗿𝗶 (finanțări nerambursabile) în valoare totală de 𝟮.𝟭𝟮𝟲.𝟭𝟭𝟳 𝗹𝗲𝗶, 𝟵 𝗯𝘂𝗿𝘀𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗲𝗿𝗰𝗲𝘁𝗮𝗿𝗲 𝘀̦𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗷𝘂𝗿𝗻𝗮𝗹𝗶𝘀𝗺 în valoare totală de 𝟰𝟬.𝟲𝟬𝟬 𝗹𝗲𝗶, la care se adaugă investiții directe prin programele și proiectele implementate direct, investiții care se ridică la 𝟳𝟭𝟳.𝟵𝟮𝟯 𝗹𝗲𝗶.

Vă invităm să citiţi raportul nostru de activitate pentru anul 2022, AICI, şi să ne bucurăm împreună de rezultate, să celebrăm 7 ani de muncă intensă alături de parteneri și oameni implicați!

Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în această călătorie!

Fundația Comunitară Timișoara (FCTM) face parte din Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR (care numără 18 fundaţii comunitare în acest moment) şi a fost înființată în anul 2016 de către un grup de oameni preocupați de binele comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *