Sportul pentru toți

Programul Sportul pentru toți, derulat de Fundația Comunitară Timișoara împreună cu Decathlon România, urmărește crearea unor condiții și contexte mai bune pentru ca timișorenii să poată practica sport din plăcere și în siguranță. Din 2022, facem echipă pentru a oferi copiilor și tinerilor facilități sportive atractive în școli și licee, pentru o creștere sănătoasă.

Programul Sportul pentru toți este finanțat de Decathlon România și se desfășoară în paralel în mai multe comunități: în 2023 vom fi în București, Brașov, Prahova și Timișoara.

În 2023 am pregătit a II-a ediție a programului prin care încurajăm școlile și liceele din Timișoara să își renoveze sălile și terenurile de sport.

În acest an finanțăm proiecte pentru școli și licee din Timișoara, cu peste 500 de elevi. Toate detaliile le găsiți în GHIDUL APLICANTULUI.

De asemenea, de aici puteți descărca și FORMULARUL DE FINANȚARE și BUGETUL, dar nu uitați că pentru a fi eligibili, trebuie să vă programați până în 30 aprilie 2023 o vizită a echipei FCTM. Vă așteptăm să ne scrieți pe mail – fundatiacomunitaratm@gmail.com.

Data limită de depunere a proiectelor este 31 mai 2023, ora 18.00 – pe platforma grantmanager.ro

Puteți citi multe detalii despre cum s-a desfășurat ediția din 2022: aici.