Sportul pentru toți

Programul „Sportul pentru toți”, derulat de Fundația Comunitară Timișoara împreună cu Decathlon România, urmărește crearea unor condiții și contexte mai bune pentru ca timișorenii să poată practica sport din plăcere și în siguranță. În 2022, facem echipă pentru a oferi copiilor și tinerilor facilități sportive atractive în școli și licee, pentru o creștere sănătoasă.

Programul acordă finanțări pentru reamenajarea sau îmbunătățirea facilităților sportive din școlile gimnaziale și liceele din Timișoara, fie că sunt terenuri în aer liber sau săli de sport. Pot aplica școli, asociații de părinți din școli sau organizații non-guvernamentale în numele unei școli din Timișoara.

În ediția din 2022 ne propunem să susținem 5-7 școli și/sau licee din Timișoara. Bugetul total disponibil pentru proiectele câștigătoare este de 50.000 euro.  

Termenul limită de depunere a propunerii de proiect este 9 mai 2022.

Proiectele vor fi desemnate câștigătoare în urma unui proces de selecție ce cuprinde mai multe etape: preselecția ideilor de proiect în baza criteriilor de eligibilitate, selecția realizată de către un juriu independent și interviuri cu aplicanții de pe lista scurtă, dacă va fi necesar.

De AICI poți descărca Ghidul Aplicantului.

Programul „Sportul pentru toți” este finanțat de Decathlon România și se desfășoară în paralel în 3 comunități: București, Brașov și Timișoara.

Comments

  1. […] Mai multe informații, aici: fundatiacomunitaratimisoara.ro/sportul-pentru-toti. […]

  2. […] proiecte care pot aplica sunt disponibile pe site-urile programului: pentru Timișoara, accesați http://www.fundatiacomunitaratimisoara.ro/sportul-pentru-totipentru Brașov, accesați […]

  3. […] La Timișoara au fost depuse în total 11 proiecte, în valoare totală de 616.710 lei, dar  juriul a desemnat doar cei patru câștigători, încadrându-se în bugetul fondului alocat de 50.000 de euro. Programul se află la a doua ediție în București și Brașov și la prima ediție în Timișoara. Stadiul realizării proiectelor poate fi urmărit pe fundatiacomunitaratimisoara.ro. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *