Sportul pentru toți

Programul Sportul pentru toți, derulat de Fundația Comunitară Timișoara împreună cu Decathlon România, urmărește crearea unor condiții și contexte mai bune pentru ca timișorenii să poată practica sport din plăcere și în siguranță. Din 2022, facem echipă pentru a oferi copiilor și tinerilor facilități sportive atractive în școli și licee, pentru o creștere sănătoasă.

Programul Sportul pentru toți este finanțat de Decathlon România și se desfășoară în paralel în mai multe comunități: în 2023 vom fi în București, Brașov, Prahova și Timișoara.

În 2023 am pregătit a II-a ediție a programului prin care încurajăm școlile și liceele din Timișoara să își renoveze sălile și terenurile de sport.

Juriul format din Iulia Ordeanu (Decathlon România), Flavius Nastor (Inspectoratul Școlar Județean Timiș), Simina Cuc (arhitect) și Cosmin Ciorman (profesor de sport) au selectat cele două proiecte ce vor fi finanțate în 2023: construcția unui teren de baschet la Școala Gimnazială nr 27 din Timișoara și refacerea terenului de sport de la Școala Gimnazială nr. 21 din Timișoara. Mai multe detalii despre proiectele câștigătoare – AICI.

În acest an finanțăm proiecte pentru școli și licee din Timișoara, cu peste 500 de elevi. Toate detaliile le găsiți în GHIDUL APLICANTULUI.

FORMULARUL DE FINANȚARE și BUGETUL au fost disponibile pe site, însă pentur a fi eligibili, aplicanții au avut termen data de 30 aprilie 2023 pentru a programa o vizită a echipei FCTM. Data limită de depunere a proiectelor a fost 31 mai 2023.

Puteți citi multe detalii despre cum s-a desfășurat ediția din 2022: aici.