Hai și tu la Timotion 10 – ediție aniversară! START înscrieri!

Am dat startul la I ❤️ Timotion! Cea de-a  zecea ediție Timotion va avea loc în 12 mai 2024 în Piața Iancu Huniade. Toți cei care doresc să fie parte din povestea Timotion de anul acesta sunt invitați să-și aleagă din timp cursa și proiectul preferat pentru a participa la Timotion 10. Înscrierile sunt deschise până pe 28 aprilie 2024.

Anul acesta participanţii se pot mişca şi susţine 17 proiecte comunitare prin redirecţionarea taxei de participare, în cadrul a 8 curse Timotion: cursa Hamilton (2 km), cursa Decathlon Distracție pe roți (minim 2 km), cursa Profi (5.5 km), cursa Ro Bike Valley (pentru bicicliştii profesionişti, o cursă competitivă), cursa Akwel (10.5 km), semimaratonul Flexik (21 km), cursa Timotion Everywhere (o cursă pentru cei care nu sunt în Timişoara în ziua evenimentului, dar doresc să susţină un proiect din comunitate), cursa Continental – Micilor Campioni Timotion (o cursă necronometrată pentru echipe de copii cu vârste între 7-11 ani.

Ne pregătim de o ediție aniversară, cu multe surprize, o sărbătoare în care toată lumea este binevenită să se implice, un eveniment unde oamenii pot deveni împreună o comunitate de suport pentru oraș şi pentru judeţ. La Timotion poți să fii alergător, biciclist, campion (cel care strânge fonduri) pentru o cauză, voluntar sau pur și simplu prezent la atelierele și activitățile pe care le pregătim pentru comunitatea largă în ziua evenimentului. ” Daniela Chesaru, director executiv, Fundația Comunitară Timișoara

Fie că alegeţi să sprijiniți copiii defavorizați să meargă la şcoală, să ajutați la dotarea unor laboratoare școlare sau să îi ajutați pe cei care se luptă cu boli grave, donațiile voastre vor ajunge direct în comunitate. Cele 17 proiecte comunitare din domeniile educație, sănătate și incluziune socială, din Timișoara și alte localități din județul Timiş pot fi susţinute pe site-ului Timotion

Timotion este un eveniment cu tradiție în Timișoara, de 10 ani el aduce oameni, organizaţii şi companii împreună, iar impactul său major în comunitate se traduce prin: peste 26.000 de alergători și bicicliști participanţi la curse, peste 1.000 voluntari implicați, donaţii de peste 2.563.000 lei strânse pentru 146 de proiecte comunitare care au adus schimbare în bine acolo unde au acţionat. 

Mai multe informații despre cursele Timotion 10, proiectele, obiectivele și formatul evenimentului, precum și despre organizatori, se găsesc la www.timotion.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *